Välkommen till JE Mark!     

     

                                                                   Stamgatan 1 web

 

 

Vår verksamhet.

J E Eriksson Mark och Anläggningsteknik AB erbjuder kunder inom Stockholms län, Projektering, Anläggning och Skötsel av mark. Vi hjälper dig med: Finplanering av Mark, Trädgårdsanläggningar, Projektering och utförande, Skötsel av Utemiljö, Isolering/Dränering av grunder, Vinterunderhåll, Grundläggningsarbeten och Betongarbeten.

Läs mer om våra verksamhetsområden genom att klicka på ikonerna nedan:

 

Projektering

Anläggning

Skötsel av mark

  
KONCERNINFORMATION
Green logo1 pos RGB
 
white_info.png

Nyheter

JE Mark söker Affärschef
2019 jan 10

Vi söker en Affärschef med ambitioner för Mark- och Anläggningsuppdrag   Är du en naturlig ledare som kombinerar tekniskt kunnande med ett utpräglat affärssinne? Kännetecknas ditt arbete av yrkesstolthet, hög kvalitet och kundens bästa i fokus?
Då kanske du är redo att axla rollen som affärschef i ett välskött mark- och anläggningsföretag för att sedan ta över som VD när företagets nuvarande VD och grundare går i pension.   Som VD för JE Mark kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla en väletablerad verksamhet med en 20-årig historia. Verksamheten kännetecknas av ett tydligt kundfokus och en hög grad av delaktighet och lojalitet hos företagets ca 40 medarbetare. Företaget har sin bas i Vallentuna men projekten genomförs över hela Storstockholm. År 2017 förvärvades  [ ... ]

GREEN förvärvar Svensk Markservice
2018 okt 16

Green Förvärvar Svensk Markservice Green förvärvar Svensk Markservice. Förvärvet omfattar samtliga utestående aktier i Svensk Markservice från Nalka och vissa andra minoritetsägare, däribland medlemmar i Svensk Markservice ledningsgrupp. Förvärvet stärker Green Landscapings position i Sverige inom segmentet Grönyteskötsel och Landscaping. Betydande kundvärde skapas genom förvärvet i form av kostnadssynergier, ökad produktivitet samt stärkt lokal närvaro. Förvärvet är villkorat av Konkurrensverkets godkännande och förväntas slutföras under fjärde kvartalet 2018. Fram till att förvärvet slutförs fortsätter respektive verksamhet som vanligt i enlighet med befintliga avtal och arbetssätt. Svensk Markservice är en rikstäckande aktör inom grönyteskötsel- och landscapingtjänster i Sverige. [ ... ]

Storkyrkan
2018 maj 25

Storkyrkan   JE Mark har fått uppdrag av svenska kyrkan att Radonsanera marken i anslutning till Kyrkan. Mycket iintressant uppdrag att jobba på mark som befolkades av våra förfäder redan på 1200 -talet. Arbetet pågår och beräknas avslutas under sommaren. Tekniken går ut på att skapa undertryck i marken, som medger avluftning av den radonhaltiga gasen.

 Certifikat Sveriges guldbolag

 

Värdecertifikat l

AAA Certifikat

 

aaa certifikat