Spang1

Välkommen till JE Mark - Entreprenadföretaget med personligt engagemang


JE Eriksson Mark & Anläggningsteknik AB – eller JE Mark, som vi kallar oss - utför de flesta typer av markarbeten. Från kvalificerade anläggningsprojekt och trädgårdsanläggningar till skötsel av utemiljöer.

 

Verksamheten startades sommaren 1998 av Jan Eriksson. Tanken var att på ett effektivt sätt tillvarata den erfarenhet inom markbyggnad och entreprenadverksamhet som byggts upp under lång tid i olika företag, bland annat Riksbyggen och HSB.

 

Målsättningen var – och är fortfarande - att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Det har gått bra för oss och vi har fått ett allt större förtroende från våra kunder. Nya uppdrag har tillkommit och antalet uppdrag från befintliga kunder har vuxit.

Vår filosofi är allt jämnt att få nöjda kunder som vi kan bygga långsiktiga relationer med. För oss är det självklart med ett personligt engagemang i de entreprenader vi utför.

JE Mark fortsätter jobba med markentreprenader åt ett flertal kunder av varierande storlek – från bostadsrättsföreningar, byggföretag och bostadsföretag, till förvaltningsföretag och kommuner. Vårt verksamhetsområde är huvudsakligen Stockholm. Under högsäsong är vi ett trettiotal medarbetare.

I våra entreprenader jobbar vi tillsammans med ett nätverk av samarbetspartners, inom bland annat betong-, el-, smides-, asfalt- och byggarbeten. I vårt samarbete inom detta nätverk kan vi utföra stora och kvalificerade entreprenader inom Mark- och Anläggningsteknik.

 

Om du vill veta mer om oss eller behöver kvalificerad hjälp med markarbeten kontakta oss för anbud och förslag till lösningar.